En trygg partner för hållbara plåtlösningar

Plåtslagarare Varberg

Söker du en plåtslagare i Falkenberg? Välkommen till Hammarströms Plåtslageri i Varberg AB! Vi erbjuder hjälp till alla i Varberg som söker en plåtslagare. Med över 20 års erfarenhet är vi ditt självklara val när det kommer till byggnadsplåtslageri. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för privatpersoner och mindre byggare i Varberg och omnejd. I vårt arbete kombinerar vi traditionellt hantverk med modern teknik för att erbjuda dig kvalitativa och hållbara lösningar.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa projekt! Du kan även läsa mer om oss här

Plåtslagare Varberg

VILKA vi är

Hammarströms Plåtslageri i Varberg AB har varit verksamt sedan 2005. Lars Hammarström, vår grundare, har över 20 års arbetslivserfarenhet och en gedigen utbildning inom byggnadsplåtslageri. Vi är stolta över att vara en mindre firma som huvudsakligen arbetar med privatpersoner och mindre byggföretag, vilket gör oss till en personlig och pålitlig partner i ditt byggprojekt.

Plåtslagare Varberg

Vad vi gör

Vi specialiserar oss på att tillverka och montera ett brett spektrum av plåtlösningar, inklusive plåttak, hängrännor, stuprör, skorstensbeslag och fönsterbleck. Vårt expertteam kan hantera alla typer av material, från stål och koppar till aluminium och Reinzink. Vi utför även bandtäckningar och helbeslagningar av kupor och skorstenar, allt med högsta precision.

Plåtslagare Varberg

TJÄNSTER inom plåt & tak

På Hammarströms Plåtslageri i Varberg AB sätter vi kvalitet och effektivitet i fokus i alla våra projekt. Med vår omfattande erfarenhet och yrkeskunskap erbjuder vi skräddarsydda plåtlösningar som uppfyller dina specifika behov.

Hammarströms Plåtslageri i Varberg AB

SÄLGSTIGEN 7, 432 46 Varberg
070-679 06 50
Plåtslagare Varberg